JORDI SOLÉ i TUYÀ

 
Aspectes personals

Vaig néixer el 10 de febrer de 1973 a la capital de l’Alt Penedès. A Vilafranca hi he viscut durant més de trenta anys.

El juliol de 2003 em vaig casar amb l’Anna i vaig traslladar la meva residència a Sant Sadurní d’Anoia (a 10 km. de Vilafranca).

Tinc estudis de ciències empresarials a la UOC, una Diplomatura en Control de Gestió a EADA, i una àmplia formació a nivell de gestió empresarial.

En l’àmbit professional, he desenvolupat la meva activitat principal en departaments comptables i financers de diferents empreses. Actualment dirigeixo el departament financer d’un important grup d’empreses industrials del sector metal·lúrgic del Baix Llobregat. La meva feina diària consisteix en la negociació amb entitats financeres, elaboració d’estats financers, control de gestió, seguiment de l’auditoria de comptes i gestió de tresoreria entre d’altres.

He estat cofundador i sóc membre de la Junta Directiva del Fòrum de Gestió Integral, entitat sense ànim de lucre que fomenta l’aplicació i divulgació dels principis de R+D+I en el camp de la gestió integral de les empreses, entenent com a gestió integral la que contempla tant els elements tangibles com els intangibles.

He estat Secretari de la Comissió d’Intangibles de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), a través de la qual he tingut l’oportunitat d’aprofundir i prendre consciència de la importància que tenen per l’empresa els actius i passius intangibles, i la dificultat que suposa poder-los identificar, quantificar i getionar adequadament per obtenir un major valor per l’empresa.

Sóc soci del Barça, número 68.108.

Amb companys de la Jove Cambra de Vilafranca vàrem emprendre dos projectes empresarials, basats en l’organització d’activitats de lleure per a col·lectius (QEO Organitzacions), a través dels quals hem organitzat cursos de tast de vins, cursos de conducció 4x4, cursos de maridatge i excursions amb quad, entre d’altres.

De més jove he practicat diferents esports, com el tenis, el futbol en equips de categoria regional i el bàsquet de forma ocasional.

Durant una bona temporada vaig practicar el “futbolín”, havent obtingut sis segones posicions consecutives en el campionat més important dels que se celebraven al Penedès. Després, frustrat per no haver guanyat mai al “futbolín”, em vaig centrar en el billar. Però no se’m va donar millor. Llavors va ser quan vaig entrar a la Jove Cambra.

Actualment, a l’hivern practico l’esquí a Andorra amb amics. I, la resta de l’any, jugo al pitch & putt al Camp de Golf Portal del Roc, de Vilanova i la Geltrú, tot i que encara n’haig d’aprendre i haig de practicar-lo més per poder baixar el meu hàndicap, que actualment és de 17,5.

M’agrada fer footing pels paratges vinícoles del Penedès. M’agrada menjar, cuinar exquisideses i fumar-me un bon puro després d’un sopar de llarga sobretaula, acompanyat d’amics i una bona tertúlia. També m’agrada conduir, viatjar i conèixer cultures diferents. Com a bon penedesenc, m’agrada tastar vins. M’agrada treballar en equip i, sobretot, per objectius. M’agrada anar per feina.


VÍDEO