JORDI SOLÉ i TUYÀ
 
Presentació i benvinguda

Benvolguts companys i amics,

Sigueu benvinguts a la pàgina web a través de la qual l’any 2007 vaig promocionar la meva candidatura a President Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, a través de la qual podreu conèixer les experiències que he viscut a la Jove Cambra, així com també us podreu fer una idea d’alguns aspectes més personals.

Des de la meva incorporació a la Jove Cambra de Vilafranca el mes de setembre del 2000 la meva implicació i compromís amb l’entitat ha estat força important. Des del primer moment he cregut en l’entitat, tant pel que pot aportar als joves com per la funció que realitza en benefici de la comunitat.

Al llarg d’aquests anys, la meva idea de la Jove Cambra ha anat prenent més força, i cada vegada m’he convençut més que aquesta entitat és necessària per la nostra societat. Sense cap mena de dubte, l’assistència a actes internacionals, fora de les nostres fronteres, ha reafirmat més el meu orgull de pertànyer a la Jove Cambra.

Aquesta és una veritable associació de joves emprenedors que, arreu del món, emprenem iniciatives de tot tipus, amb la finalitat d’accelerar el nostre desenvolupament personal, i fent totalment complementari aquest objectiu amb la vessant social de l’entitat.

Durant tots aquests anys a la Jove Cambra he tingut l’oportunitat de conèixer moltes persones que avui són grans amics, amb els que puc comptar quan els necessito. Amics de tot arreu, de qualsevol part del món, de totes les cultures i de totes les religions.

Després que, al llarg d’aquests anys, hagi assumit diferents responsabilitats a l’entitat, l'any 2007 en vaig assumir la Presidència Nacional, després que les Joves Cambres de Catalunya em confiessin aquesta responsabilitat en el XXXVIIIè Congrés Nacional de les Joves Cambres de Catalunya, celebrat el 29 d’octubre de 2006 a Igualada.

Desitjo que a través d’aquesta web pogueu descobrir tot el que la Jove Cambra ofereix als joves emprenedors per accelerar el seu procés d’adquisició d’experiència i desenvolupar habilitats directives i de lideratge.

Rebeu una forta abraçada.

Jordi Solé i Tuyà