JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Diumenge, 24 de setembre de 2006 (matí)

Ruta de l`Aigua a Lleida


Avui, de bon matí, acompanyat de l’Anna, m’he dirigit cap a Lleida, on a les 9 h. estava prevista la sortida de la tercera edició de la Ruta de l’Aigua. Una vegada allà, sorprenentment, el primer que m’he trobat, al darrera de la boira, és una colla de gent, amb una música marxosa ben forta, fent el preceptiu escalfament mitjançant uns exercicis aeròbics. Entre ells, les principals autoritats polítiques de la província de Lleida. La qual cosa no deixa de fer gràcia.

Una vegada començada la caminada, he tingut l’oportunitat de compartir conversa amb els companys de la JCI Lleida, algunes d’aquestes autoritats, l’històric Fèlix Larrosa (que ens ha fet fer alguns quilòmetres de més perquè exercia de líder i s’ha perdut), i d’altres amics de caminada que, al llarg dels 8 quilòmetres que representava la ruta “curta”, han fet d’aquesta una excursió relaxada i, a la vegada, esgotadora físicament.

Cap allà les 12 h. hem acabat la ruta i hem tornat cap a casa a dinar per poder descansar una mica i poder estar a la tarda a la reunió informativa de la JCI Terrassa.Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...