JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dissabte, 23 de setembre de 2006

Curs de Finances a JCI Igualada


Aquest matí m’he dirigit a Igualada on a les 10 h. havia d’impartir el seminari “Finances per no financers”, que ha organitzat la JCI Igualada, de la mà de l’amic Jordi Tomàs. A través d’aquest seminari he tingut l’oportunitat de transmetre els principals conceptes financers a vint-i-cinc persones que s’han mostrat força participatives durant tot el matí.

La bona acollida que m’han dispensat els companys de la JCI Igualada i les excel•lents instal•lacions que m’han ofert per impartir aquest seminari, han fet que hagi pogut disfrutar d’un matí de dissabte molt gratificant.

L’acord a què varen arribar fa alguns mesos la JCI Igualada i l’UEA (Unió Empresarial de l’Anoia) ha fet possible que hagin assistit a aquest seminari una vintena de persones provinents directament d’aquesta potent associació empresarial de la comarca.

Acords com aquest fan possible que la nostra entitat pugui organitzar activitats lluides, garantitzant un número de participants adequat a cada acte. És per això, que animo a la resta de Joves Cambres a establir acords amb aquest tipus d’entitats.

A les 13:15 h. torno a agafar el cotxe i em dirigeixo a Vic, on m’espera per dinar el President Plassa, per participar aquesta tarda en el Triangle Jove (trobada de joves de Catalunya, País Valencià i Illes Balears).Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...