JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dissabte, 16 de setembre de 2006

Jornada de planificació estratègica a Reus


A Reus, més d’una quarentena de socis, hem tingut l’oportunitat de debatre sobre el futur de la nostra entitat, i hem gaudit de punts de vista ben distants: des de la visió de les noves incorporacions de l’entitat com la Marta Carreras i la Xènia Castelltort; passant per alguns dels més antics com el Manel Taboada, i acabant amb el punt de vista d’una persona aliena a l’entitat, la del Paco Medina, que ens ha fet reflexionar sobre el nostre posicionament en el “mercat” d’una forma força objectiva.

Com en tots els debats que, com aquest, emanen del cor, hem tingut moments en què han saltat espurnes però, com sempre, i en benefici de l’entitat, hem resolt de forma ben cordial.

Aquest ha estat un treball que tindrà una gran trascendència per la Jove Cambra, doncs hem decidit on volem portar l’entitat i, sobretot, quin camí hem de seguir per aconseguir-ho.

Demà, juntament amb els companys Boleda, Monguió i Plassa, acabarem de perfilar les conclusions d’aquesta jornada, en una altra jornada de treball, de bon matí a Tarragona, que es promet tant intensa com la d’avui.Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...