JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dilluns, 11 de setembre de 2006

Diada Nacional de Catalunya


Avui celebrem la Festa Nacional de Catalunya, una diada que conmemora una derrota l’any 1714 i que va fer perdre al nostre país la seva sobirania i el va portar a la prohibició de la llengua i la cultura catalanes.

Tot allò ja es història i avui Catalunya gaudeix novament del reconeixement d’una llengua, una cultura i una identitat pròpia. No obstant, encara ara, cada 11 de setembre, els catalans reivindiquem d’una forma festiva aquests actius tant importants per la nostra societat.

Un dia com avui, no vull deixar passar l’oportunitat de recordar que l’objectiu final de la nostra entitat, i el nostre compromís, és contribuir al progrés de la comunitat, al progrés del nostre país, Catalunya.

Això ho aconseguim a través del treball conjunt de les Joves Cambres locals, que actuen en cadascuna de les ciutats catalanes on tenim presència. Contribuint al desenvolupament de les nostres viles i ciutats, estem contribuint al desenvolupament del nostre país.

Entre tots els membres de les Joves Cambres de Catalunya estem fent un acte de responsabilitat amb el país, implicant-nos en programes de caràcter social i promovent projectes per al desenvolupament econòmic.Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...