JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Divendres, 15 de juny de 2007

Anunci candidatura CE 2010 a Tarragona.


Avui hem fet la última part de l’Assemblea General. En total ha durat dos dies sencers. Els plans de fer turisme que tenia la delegació catalana per aquest matí, s’han vist modificats perquè el timming de l’Assemblea s’ha avançat molt, i ens hem trobat que s’anticipava el punt on havíem de fer l’anunci de la nostra candidatura per la CE 2010.

Donada la competència que ens ha sorgit inesperadament, tot just fa dos dies, amb la JCI Dinamarca, hem volgut preparar, encara que mínimament, el nostre anunci, per tal de començar amb bon peu aquest camí, i mostrant a tots des del primer moment els fets diferencials de la nostra candidatura vers l’altra. Agraeixo molt l’ajuda que he rebut per part de l’Eulàlia d’Hortadó per preparar la meva intervenció.

A més, la delegació catalana, ha animat aquesta part de l’assemblea amb el seu suport a la candidatura. Els colors de la nostra senyera han tornat a ressorgir en una assemblea general en el marc d’una conferència europea.

Hem estat els primers en el punt dels anuncis, darrera nostre, el president de la JCI Dinamarca ha demanat la paraula i ha comunicat oficialment que també volen organitzar aquest event. No vull deixar de comentar-vos que no ha estat gaire elegant en la seva intervenció, ni massa respectuós amb la nostra candidatura.

Però ja tindrem temps per demostrar que els catalans no som de fer gaire soroll, que sabem treballar i que aprofitarem tota l’experiència que tenim en l’organització de grans events.

Després de dinar hem tornat a l’activitat, i hem assistit al debat que han portat a terme a l’auditori els representants de diferents Joves Cambres d’Europa amb polítics europeus.

Al cap d’una hora i mitja aproximadament, hem reprès l’Assemblea i en el punt d’anuncis a càrrecs internacionals, el nostre júnior Josep M. Plassa ha anunciat que presentarà una candidatura per Vicepresident de la JCI pel 2008. Aquesta és una gran notícia per la nostra organització i una decisió estratègicament molt important per nosaltres en aquest moment.

En acabar, acompanyat del Gerard Monguió, Josep M. Plassa i l’Osmán Vindel, he tingut l’oportunitat d’assistir a la recepció oferta per la JCI Irlanda, la qual està donant suport a l’irlandès Graham Hanlon com a candidat a President Mundial pel 2008. Graham Hanlon actualment és el VPE assignat a Europa i el qual manté una especial relació amb la JCI Sabadell, perquè pertany a una de les Joves Cambres que tenen el miltitwining amb Sabadell.

Després d’aquesta recepció, hem tornar a canviar-nos de roba ràpidament per unir-nos a la resta de companys catalans. Avui hem decidit d’anar a sopar tots junts, doncs encara no havíem tingut l’oportunitat de fer-ho fins ara.







































Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...