JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dijous, 14 de juny de 2007

Assemblea General


Aquest matí, a les 9 h. s’ha fet la inauguració del Trade Show per part del Vicepresident Executiu de la JCI Graham Hanlon i el President Mundial Scott Greenlee. Les Joves Cambres de Catalunya hi hem instal•lat un petit stand a través del qual pretenem començar a promocionar la nostra candidatura per organitzar la Conferència Europea el 2010.

A mig matí, el Joan Yangüela a representat les Joves Cambres de Catalunya en el Concurs d’Oratòria. No he tingut l’oportunitat de veure’l doncs he hagut d’estar a l’Assemblea General, però en finalitzar la seva intervenció, he rebut algun SMS que em deia “el Joan ha estat genial, ho ha fet molt bé”. Això m’ha fet pensar que podria estar seleccionat entre els tres finalistes. Però finalment no ha estat escollit com a tal. No obstant, el Joan ho ha fet molt bé i ha deixat una molt bona impressió.

En finalitzar l’Assemblea a les 18 h., l’Anna i jo hem assistit a la recepció que oferia la JCI Tunísia, doncs estan promocionant la seva candidatura per organitzar el Congrés Mundial 2009. Ells també tenen una altra candidatura competidora, en aquest cas és Canadà.

El Ricard Forcat, Marc Gimferrer i la Blanca Torres han assistit a una reunió en la que hi eren convocats els presidents locals participants a la conferència.

Després hem anat a la festa organitzada per la JCI Turquia on ens hem retrobat a tota la delegació catalana. Tots ens ho estem passant molt bé i gaudint plenament d’aquest acte.

Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...