JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dimecres, 13 de juny de 2007

Viatge cap a la Conferència Europea 2007 (Maastricht, Holanda)


Aquest matí, ben d’hora ja ha tocat el despertador. A les 4 de la matinada !!! Buff !!! Ara ja a dalt de l’avió, l’Anna i jo, ja som camí de Brussel•les. Escric aquestes línies, amb els ulls encara mig oberts i pendent de fer el primer cafè del matí. Ja espero arribar a terra per fer un cafè com Deu mana.

La veritat és que quan fa tant temps que tens previst assistir a un d’aquests grans events de la Jove Cambra, a mesura que es va acostant el moment, tens més ganes de gaudir-lo i els nervis són inevitables. Allà, a Maastricht ja hi són des del dilluns el Josep Plassa i alguns companys de la JCI Girona.

En el vol que sortia darrera nostre, venien el Marc Gimferrer, els companys de la JCI Barcelona i la Blanca Torres de Lleida, entre d’altres. Més avançat el matí, surten de Barcelona el Gerard Monguió i l’Oriol de Tarragona.

Una vegada a l’hotel, ens hem acomodat i ràpidament l'Anna i jo hem marxat cap a la cerimònia inaugural. Allà, sense haver pogut saludar encara a la resta de la delegació catalana ens han indicat com hauríem de procedir en la presentació de cadascun dels països. És aquí on he tingut la sorpresa, doncs el President Nacional de la JCI Dinamarca, m'ha comunicat que ells també presentaran una candidatura per organitzar la Conferència Europea 2010. Quina sorpresa ! A partir d'ara, per poder aconseguir l'organització d'aquest event haurem de competir amb un altre país. Pel que fa a la resta, com sempre, la JCI és especialista en cerimònies d’aquest tipus. Tot ha anat molt bé.

Després l’Anna, l’Osmán i jo mateix hem tingut l’oportunitat d’assistir a la recepció oferta per l’Alcalde de Maastricht al propi Ajuntament.

La nit l’hem acabat en la Welcome Party oferta per la JCI Holanda. Tota una festa !Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...