JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Divendres, 8 de juny de 2007

Acte de Proclamació del Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya.


Aquesta nit, la JCI Lleida ha organitzat el Sopar de Gala de Proclamació del Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya, que ha comptat amb l’assistència dels tres finalistes: Javier López, propietari i President Executiu de Credit Services, franquícia líder a Europa en serveis financers; Dídac Lee, de l’empresa IntercomGi, incubadora de projectes de noves tecnologies que avui ja compta amb 8 empreses; i Jean-Claude Rodríguez-Ferrera Massons de Self-Managed Comunities o Desarrollo Comunitario, que és un sistema de microcrèdits entre persones d’una mateixa comunitat de forma que tots poden actuar tant com prestataris com poden ser prestadors d’aquests microcrèdits.

L’acte també ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament de Lleida, amb el júnior Marcel Prunera, actual Director General de Promoció Econòmica de la Generalitat, l’Alexis Guallar, en representació de la Diputació de Lleida, el Sr. Joan Simó, President de la Cambra de Comerç de Lleida, entre d’altres autoritats.

També he tingut l’oportunitat de retrobar-me amb l’Amadeu Roig, amb el qual vàrem passar tants bons moments al novembre passat a Seul.

Des d’aquestes línies vull agrair el treball efectuat per la JCI Lleida per a l’organització d’aquest important acte i, sobretot, a l’amic Òscar Sans, pel gran treball que ha portat a terme de coordinació d’aquest premi, des de la promoció, la coordinació del jurat, el seguiment de l’equip organitzador, fins a la invitació de les autoritats i finalistes, etc. La feina feta per l’Òscar és d’aquelles feines que no es veuen però que si es deixen de fer, tens assegurat el fracàs.

No sense una certa pressió de diferents àmbits per conèixer el guanyador a priori, hem estat capaços de mantenir-ne l’anonimat fins al darrer moment. El guanyador s’ha desvetllat quan el presentador de l’acte ha pronunciat: “I... el Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya 2007 és ... Dídac Lee ! Aquest català nascut a Figueres i d’origen xinès ha estat el guanyador de l’edició d’enguany. Moltes felicitats Dídac !!!Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...