JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

22 a 25 de febrer de 2007

European President's Meeting a Mònaco


Avui diumenge hem tornat de Mònaco. Tot i tractar-se d’una trobada de presidents nacionals europeus, l’acte també estava obert a la participació d’altres delegats de les joves cambres. M’han acompanyat en aquest viatge el Josep M. Plassa, l’Osmán Vindel i el Gerard Monguió.

Una vegada més, hem pogut viure una altra experiència única, compartint quatre dies amb joves emprenedors de més de 40 països europeus i gaudint d’alguns actes exclussius que només et pot oferir la Jove Cambra: estada en un gran hotel al costat del mar, sopar de gala al Cafè de París (a tocar del Casino de Montecarlo), festes amb tota mena de detalls i, sobretot, el poder gaudir d’aquesta experiència amb molts joves d’altres països.

Un fet és destacables per sobre de tot el que ha succeit aquest cap de setmana. Aquest ha estat l’anunci que he tingut l’oportunitat de fer, en representació de la nostra entitat nacional, en el marc de l’assemblea general. Aquest anunci no ha estat altre que el fet de comunicar la ferma convicció de la JCI Catalunya de presentar una candidatura per optar a l’organització de la Conferència Europea de l’any 2010.

D’aquests dies també em quedo amb la important rellevància de què gaudeix la JCI Catalunya en el moviment júnior europeu que, en bona part, encara se sustenta en la bona imatge que vàrem deixar després de l’organització del Congrés Mundial de Barcelona l’any 2001.


Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...