JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dissabte, 10 de febrer de 2007

Primera activitat de la JCI Vic


Avui a mig matí, l’Anna i jo, ens hem dirigit a Vic on el grup promotor de la Jove Cambra de Vic, que encapçala l’amic Francesc Matas, organitzava el curs “Media Training. Com interactuar i intervenir als mitjans” i que impartia l’amic Jordi Simon.

Tal com estava previst, hem arribat just quan el curs acabava, per poder dirigir-nos, juntament amb els assistents al curs i altres companys provinents d’arreu de Catalunya, cap al dinar que hem portat a terme al Club de Tenis, gràcies al qual hem pogut conèixer i intercanviar experiències amb les persones que estan tirant endavant aquest grup promotor a la capital de l’Osona.

Una trentena de persones hem gaudit d’un dinar molt agradable. Per mi, les sorpreses han vingut per partida doble. Per una banda, els companys m’han obsequiat amb un pastís d’aniversari (avui n’he fet 34) que no esperava. I per altra banda, i això si que ha estat un gran regal, els companys de Vic m’han fet entrega dels estatuts i l’acta fundacional de la JCI Vic i de la sol•licitud d’afiliació a la Federació Catalana de Joves Cambres.

En acabar el dinar, per pair totes aquestes emocions, m’ha anat bé de fer una passejada per la ciutat de Vic en companyia de la gent de Vic i d’alguns companys d’altres Joves Cambres.

Puc afirmar que ha estat un dia d’emocions importants i molta satisfacció.
Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...