JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

7 de setembre de 2006

Reunió a Sant Cugat del Vallès


Avui ha estat un gran dia per la Jove Cambra. Des de fa uns mesos segueixo de ben aprop i he observat les diferents reaccions i comentaris que han sorgit amb motiu de la possibilitat d’organitzar la Conferència Europea l’any 2010 a Catalunya.

A l’hotel Novotel de Sant Cugat, ens hem reunit per primera vegada la comisió que ha d’analitzar totes les implicacions, requisits i avantatges que suposa l'organització d'un acte com el que tenim entre les mans, i a la que hi van poder assistir totes aquelles persones que volen participar d’aquesta important decisió.

Avui he vist il·lusió i implicació. No només compromís, sino que també implicació. No hem de confondre compromís amb implicació. A la reunió d’avui hi ha hagut implicació, que és el que realment necessitem.

He vist un canvi important pel que fa al que pensem que és el més important en aquests moments, a l'hora de plantejar-nos aquest projecte. Vull destacar que no s'ha parlat de ciutats. S'ha parlat de persones, d’implicació, de responsabilitat, d’empatia, de complicitat, etc. Això m’agrada. No ha sortit el nom de cap ciutat. Això també m’agrada. Som-hi !

Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...