JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dissabte, 20 de gener de 2007

Assemblea General de Traspàs a Barcelona


Avui ha estat un dia d’aquells que mai oblidaré. Avui s’ha fet realitat un somni. El somni d’una persona que estima la Jove Cambra i a la qual hi ha dedicat molts esforços en els últims anys.

A primera hora del matí he arribat a l’auditori de Barcelona Activa, on ja m’hi he trobat al Josep M. Plassa, l’Ana Cortés i la Mireia Mayor, a més de tot l’equip organitzador de la JCI Barcelona. La veritat és que l’auditori és molt agradable i compta amb tot l’equipament que necessitem. Només arribar ja m’he adonat que aquí hi viuré un dels millors moments de la meva vida.

Durant els primers punts de l’assemblea ja han començat a haver-hi algunes sorpreses agradables. La primera, el fet que la JCI Barcelona presentés inesperadament la seva candidatura per organitzar el concurs Best Business Plan pel 2007. Aquesta ha estat una grata notícia, que després m’han explicat que havien estat preparant, durant la nit d’ahir divendres, el Marc Gimferrer, el Francesc Matas i l’Òscar Sans.

A mig matí he tingut l’oportunitat de retrobar l’Amadeu Roig, el Millor Jove Emprenedor Creatiu del Món, amb el qual hem recordat l’experiència que vàrem viure junts al novembre passat a Seul (Corea) on va ser reconeguda mundialment la seva trajectòria empresarial. L’Amadeu ha vingut a l’Assemblea, convidat pel Josep M. Plassa, per fer-li entrega d’un petit obsequi de la JCI Catalunya.

Poc abans del migdia, com és habitual, s’ha fet el traspàs formal de poders entre el President Nacional sortint i l’entrant. Per mi, ha estat un gran moment, un dels millors de la meva vida, i que mai oblidaré.

Després de dinar, hem reprès l’assemblea. Ara la taula ja ha estat ocupada per la nova junta nacional. Ha estat un plaer poder dirigir la segona part de l’assemblea. Tot ha esdevingut amb normalitat i en poc temps hem près un número important de decisions (ratificació de la junta, pressupost, tema del programa nacional, etc.).

Des d’aquestes línies vull agrair el suport que, una vegada més, he rebut de les Joves Cambres de Catalunya, dels seus representants i tots aquells júniors que han participat de l’assemblea.
Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...