JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dissabte, 30 de setembre de 2006 (matí)

Reunió del meu equip pel 2007


Aquest matí hem mantingut a Vilafranca una primera reunió en la que s’han aplegat els diferents júniors que formen part de l’equip nacional pel 2007 i que presentaré en el proper Congrés Nacional. Fa goig de veure la motivació de cadascun d’ells per participar en aquest projecte nacional. Jo mateix m’il•lusiono en veure el sentiment que posen quan parlen de portar a terme qualsevol tipus d’iniciativa en benefici de la Jove Cambra.

Cadascun d’ells, ja visiona els objectius concrets de l’àrea que té sota la seva responsabilitat, i que han de confluir amb els de la resta de companys, per assolir finalment els objectius comuns que ens hem fixat pel proper exercici i que ja he tingut l’oportunitat de compartir amb la majoria de Joves Cambres.

Estic convençut que l’experiència i capacitat de treball que té aquest equip, crearà il•lusió entre les Joves Cambres, i gaudirà de la confiança de tots vosaltres. Espero que així sigui, i que compteu en què aquest equip us donarà tot el suport que pugueu necessitar i que estigui en les seves mans.

A les 12 h. del migdia hem acabat la reunió i, després de fer una cerveseta ben fresca, a les 13 h. agafo el cotxe i em dirigeixo a Terrassa, on he quedat per dinar amb el President Plassa, abans que, a mitja tarda, celebrem una important reunió de Junta Nacional a la capital del Vallès Occidental.

Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...