JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Divendres, 29 de setembre de 2006

Ponència a la UTI


Ahir dijous al vespre vaig rebre una trucada del Magí Senserrich (Director de la UTI’06), en la que textualment em deia “…donat que hem tingut la baixa del ponent principal, la Presidenta de Barcelona Activa, Maravillas Rojo, em preguntava si tu podries impartir la ponència del dia 29 de setembre…”. De seguida em vaig adonar que el 29 de setembre era l’endemà, o sigui, avui, i que allò que el Magí em plantejava com si es tractés d’un acte a tres o quatre setmanes vista, no era així. No obstant, donat que era important no deixar l’acte desert, vaig acceptar, tot i advertir-lo de la falta de suficient temps per preparar la ponència.

Així doncs, a les 20 h. hem portat a terme la ponència “L’emprenedoria a Catalunya” amb un mínim de dignitat, o això espero. Una quarentena d’assistents es varen mostrar molt participatius i el debat no va estar exempt de polèmiques al respecte del què es considera “ser emprenedor”. Espero poder continuar aquest debat en una altra ocasió amb tot aquell que ho desitji.

Des d’aquí agraeixo al Magí la confiança que ha dipositat en mi per impartir aquesta ponència i per les exel•lents instal•lacions i infraestructura que m’ha posat a l’abast.Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...