JORDI SOLÉ i TUYÀ
 

Dimarts, 26 de setembre de 2006

Reunió de Capítol a JCI Reus


Avui he estat a la reunió de Capítol que la JCI Reus ha celebrat al Círcol. Com ja és habitual a Reus, l’aplicació dels procediments parlamentaris és una pràctica ineludible que ajuda a la presa de decisions de forma ràpida, efectiva i democràtica.

Dels informes presentats per cadascun dels directors de cada projecte es desprèn una important presència de la JCI Reus en els actes populars i festius que se celebren any rere any a la capital del Baix Camp.

No vull deixar passar l’oportunitat per manifestar que he trobat a faltar l’assistència en aquest Capítol de tota aquella colla de membres històrics que fins fa poc exercien de “corcó” i que penso que eren tant útils pels dirigents de l’entitat, doncs els exigien, en certa forma, l’excel•lència en l’execució de cadascuna de les accions que portava a terme l’entitat.

No obstant, ja hi ha algun membre, no tant antic que ha heretat aquesta pràctica i ja comença a exercir-la.

M’ha agradat poder tornar a assistir a un Capítol de la JCI Reus després que, durant els anys 2001 i 2002, ho fes d’una forma molt constant.

La JCI Reus va estar durant aquells anys un exemple per la JCI Vilafranca, de la qual en vàrem copiar la forma de fer moltes coses, els procediments parlamentaris, i també, el “Premi Grau Bellido”, que a Vilafranca vàrem batejar com “Premi Gualbert Carrasco”, en honor de l’emblemàtic júnior de la nostra entitat que va deixar-nos durant el 2002.

Des d’aquí vull tornar a agrair l’ajuda que ens van oferir júniors de Reus, com l’Òscar Sans, el Josep M. Santos, el David Boleda, la Mariona Sesmilo, el Carles Pàmies, i tants d’altres.

Envia'm els teus comentaris.

Torna a l'índex del blog...